// OVER WIELERVISIE 

Wat is Wielervisie?

Wielervisie is een website voor wielerliefhebbers met wielerblogs (columns, opinie, analyses, achtergrond), voorbeschouwingen op de grootste wedstrijden en rennersbeoordelingen.

De website is ooit ontstaan als een studieproject en ging destijds door het leven als procyclingweb.com. Niet veel later heette het wielervisie.nl en tegenwoordig wielervisie.com. 

Wielervisie is een hobbywebsite en wordt gemaakt en beheerd door mijzelf en niemand anders. Alles wat je op Wielervisie ziet en leest heb ik zelf gemaakt op geschreven.

Wie ben ik?

Ik ben Leon Janssen, een jonge vader van 32 jaar en een gigantische wielerliefhebber. Ik volg wielrennen al sinds eind jaren ’90 (toen ik nog een kleine jongen was) en sindsdien elk jaar een beetje fanatieker. Jan Ullrich, Mathieu van der Poel, Robert Gesink, Alberto Conador en Joseba Beloki zijn mijn favoriete wielrenners en de Tour de France staat bij mij met stipt op één! 

Omdat ik de wielersport al zo lang volg vind ik mijzelf een echte kenner. Het meest boeiende aan de sport vind ik de diversiteit aan kwaliteiten in één peloton, de ultieme strijd tussen mens en natuur, de tactische strijdvoering en de ontwikkeling van talenten. Ik volg deze elementen dan ook op de voet en probeer altijd op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen. 

Ik heb in een ver verleden de opleiding journalistiek gevolgd. Deze studie is niet afgerond, maar wel heb ik hier Wielervisie aan overgehouden. Hierop combineer ik mijn passie voor schrijven/creëren en mijn liefde voor de wielersport. 

Phone

+ 31 6 14703091

// KOM DIRECT IN CONTACT

[forminator_form id="21307"]

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *